Fellesskap, musikk, poesi, samfunnsengasjement og bil = Lars.

Fellesskap, musikk, poesi, samfunnsengasjement og bil = Lars.

Lars Isachsen Jemterud er først og fremst en dedikert far og samboer, men hans engasjement strekker seg langt utover hjemmet i Aurdal. Han er også medmennesket som kontinuerlig jobber og bidrar til fellesskapet i Valdres.

Videointervju og spilleliste i bunn av artikkelen.

Som en sentral bidragsyter til suksessen til Valdres Gatebil, Valdres Motorshow og Garasji’n, har Lars vært med på å gi mange unge og eldre trygge og gode arenaer å være i, og hvor det bygges fellesskap og samhold.
Som poet, musiker og kulturaktør i Valdres, har han fokus på å både gi og påvirke til at unge og voksne får muligheten til å utfolde seg kreativt og nyte kunst og kultur lokalt.
Der herr Isachsen Jemterud trives best er på scenen, med bassgitaren i hendene og sammen med resten av «Strandingarna». Det lokalet bandet, med sine opptil 15 år gamle sanger, har et stort publikum og fortsatt kommer det nye låter fra bandet som bejubles i dalføret for sin ekthet og reindyrka spillestil.

Lars Isachsen Jemterud representerer en sjelden kombinasjon av kunstnerisk allsidighet og sosialt engasjement, og hans bidrag til lokalsamfunnet blir verdsatt og beundret av mange. Videointervjuet med Lars Isachsen Jemterud er fra backstage under Valdres Gatebil 2024.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 − one =