Endelig.

Endelig.

Det hr vært noen lange uker nå for Kocher Zear Naif i Valdres Frukt og grønt, men endelig er han  gang. Ventetiden har gått med til å rigge i stand et nytt tak over uteområdet til butikken, der han skal ha sitt sedvanlige velassorterte blomsterutsalg.

Kocher forteller: -Nå er det først stemor blomster i diverse varianter vi har i sortimentet, men neste helg kommer sommerblomstene for fullt. Da får vi håpe at det er litt tryggere for frostnetter, og at både bed og potter er gjort klare for å ta i mot det som skal bli sommerens pryd rundt hus og hytter i Valdres. -Bortsett fra valdriser og hyttefolk, kommer det også folk langveisfra for å handle her, bla. fra både Sogn og Gudbrandsdalen. avslutter Kocher praten. Ny kunder venter i kassa inne i den særdeles velassorterte frukt- og grønsaksbutikken, som også har et helt unikt og spennende dagligvaresortiment det ikke finnes maken til i Valdres.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × five =