Konsert med INGEBORG under Ridderdagene

Konsert med INGEBORG under Ridderdagene

Få med deg «INGEBORG med band»! Konserten holdes i amfiteateret på Storedal lørdag 24.august kl.18 som en del av Ridderdagene.  Konserten er gratis for alle våre deltagere og frivillige. Ridderdagene arrangeres fra 23. til 25. august.

INGEBORG med band

Ingeborg Walther kommer opprinnelig fra Sarpsborg, men bor for tiden i Oslo hvor hun jobber som artist og skuespiller. Hun har i en alder av 24 år gammel alt gitt ut flere egenskrevne låter med norske tekster i poplandskapet.
Låtene er produsert og skrevet både i samarbeide med Ramon Andresen og med produsentduoen Anders Kjær og Siverth Hagtvet.
Høsten 2023 slapp hun sin første EP «Ett år» produsert av Anders og Siverth, hvor Sony Music Norway distribuerer. Hennes låter er blitt listet på både Nrk P1 og P3 og låta «Ikke bli som meg» var blant de 10 mest spilte låtene på norsk radio i august/september 2023 med A-listing på P1.

Ingeborg har også deltatt i Stjernekamp, Maskorama, Beat for Beat og The Voice.

INGEBORGS EP

INGEBORGS EP reflekterer livets opp og nedturer i starten av voksenlivet og er relaterbart til mange. Låter som «Ikke bli som meg» og «Våkenetter» treffer godt med referanser til breakups, overtenking og svik. INGEBORG har holdt flere konserter og gjorde Klubbøya under fjorårets Øyafestival på Vulkan Arena til stor glede for fans og øvrig publikum. Hun har holdt egne konserter både i Oslo og på Verket Scene i Moss samt Sarpsborgfestivalen 2022. Det mest ærefulle oppdraget hittil var forespørselen om å holde konsert ved Det kongelige slott i desember 2022.
Ingeborg er meget klar for nye scener med sitt band bestående av Olav Tronsmoen på keys og Henrik Langerød på trommer. Med på konserten er også Maren Walther.

Mer info om Ridderdagene 

Følg Ridderdagene på Facebook

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

thirteen − six =