Monja og Anne Hilde byr opp til dans og markedsdag i Heggenes lørdag 8.

Monja og Anne Hilde byr opp til dans og markedsdag i Heggenes lørdag 8.

Etter fjorårets knallsuksess, er det klart for en ny sommermarkedsdag på Heggenes. Det er jentene på Krambui, Ann Hilde Skaar og Monja Dalen (bildet over), som har regi på arrangementet. De lover at dette blir et mangfoldig  marked med mye trivelige folk og gode priser.

Annonsører: Valdres Frukt og Grønt As Øie Trafikkskole Grobakken Landmek As

15-20 boder med lokale varer og håndverk, pluss musikk og dans på plattingen blir det også (om været holder). Ann Hilde Skaar forteller at det også vil bli konkurranse med premier på sommermarkedsdagen.

Valdres Swingklubb kommer og for den som vil prøve seg i dansens verden blir det nok mulighet for å lære et trinn eller to.

Dermed ligger det ann til at Heggenes i Øystre Slidre blir  stedet for de som liker markedshandel og trivelige folk lørdag 8. juni kl 10.00-15.00  Helsetunet har åpen kantine og der er det mulighet for både kaffe og noe å bite i for den som ønsker det.

Monja Dalen ønsker alle velkommen til Heggenes 8. juni.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 4 =