Petter Stordalen er med.

Petter Stordalen er med.

Pressemelding
Riddergaarden Mountain Lodge i den velbesøkte ski- og naturdestinasjonen Beitostølen.

PRESSEMELDING – 

Riddergaarden Mountain Lodge nytt medlem i Nordic Hotels & Resorts

Høyt oppe blant fjelltoppene i Beitostølen ruver Riddergaarden Mountain Lodge. Den nyåpnede ski- og naturresorten har på kort tid blitt en populær destinasjon i området, med vel gjennomtenkte suiter, en førsteklasses restaurant og en populær velværeavdeling. Nå slutter hotellet seg til Nordic Hotels & Resorts portefølje av ikoniske resorts på noen av Nordens mest naturskjønne plasser.

Nybygde Riddergaarden Mountain Lodge er det siste hotellet til å etablere seg i den velbesøkte ski- og naturdestinasjonen Beitostølen. 2023 åpnet man dørene til et hotell med uslåelig beliggenhet, midt i skibakken. Nå står det klart at Riddergaarden går inn som et medlem i Nordic Hotels & Resorts portefølje av landemerker.

– Vi ser frem til å ønske Riddergaarden Mountain Lodge velkommen til Strawberry og Nordic Hotels & Resorts. Beitostølen har vært et populært reisemål i generasjoner, og en viktig destinasjon for lokal og internasjonal turisme. Med en fantastisk beliggenhet og tilhørende fasiliteter for vinter- og sommeraktiviteter er Riddergaarden en destinasjon i seg selv, sier Petter A. Stordalen, eier av Strawberry.

Riddergaarden Mountain Lodge består av 48 generøse rom og suiter på mellom 35-90 kvadratmeter. Mange er fullt utstyrt med kjøkken, spiseplass og stue. Hotellet har på kort tid blitt populært i området – deres italienske restaurant Casa Montagna, samt velværeavdelingen Ridderbadet med swim-out-basseng, badstuer og barnebasseng, er begge velbesøkte. Hotellet utmerker seg også med mulighet for ski-in ski-out, sammen med muligheter for et mangfold av aktiviteter og naturopplevelser hele året. Alt dette rammes inn av stilig arkitektur som fører tankene til klassiske norske “fjellhytter”.

Samarbeidet som Nordic Hotels & Resorts nå innleder med Riddergaarden Mountain Lodge har som mål å fortsette å utvikle hotellet og dets tilbud. Eksempelvis får hotellet nå tilgang til Strawberrys systemplattform, som er en helt ny oppgradering av alle digitale verktøy i Strawberrykonsernet. I forbindelse med medlemskapet gjennomgår Riddergaarden også en utvikling der hotellets merkevare skal forsterkes for å gjenspeile både kvaliteten og tilbudet.

– Å bli en del av Nordic Hotels & Resorts-familien er helt rett for en destinasjon som Riddergaarden Mountain Lodge. Samarbeidet gir oss tilhørighet, flere distribusjonskanaler og tilgang til ekspertise innen hotellbransjen. Kombinert med vårt fantastiske produkt, storslåtte natur, og evnen til å dekke alt fra barnefamilier til vennegrupper, er dette lagt opp til suksess, sier Stian Opsalhagen, General Manager på Riddergaarden Mountain Lodge.

Riddergaarden Mountain Lodge går inn som medlemshotell i Nordic Hotels & Resorts sommeren 2024. Implementeringen av den nye systemplattformen og den oppdaterede merkevaren forventes å være klart 20. august.

Related links

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine − 2 =