To Be or not To Be – en utstilling om åpenhet rundt kreft, død og sorgarbeid.

To Be or not To Be  - en utstilling om åpenhet rundt kreft, død og sorgarbeid.
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884

Lørdag 3. desember kl. 13.00 inviterer Kreftforeningen til åpningen av kunstutstilling «To Be or not To Be» i sine lokaler i Tønsberg, der Torill Sæther Krekke setter kreft og sorg på agendaen. «To Be or not To Be» er en kunstutstilling som formidler betydningen av åpenhet i møte med alvorlig sykdom og død.

To be or not to be-invitasjon-Tønsberg-A5-okt16-1

– Filmprodusent og billedkunstner Torill Sæther Krekke mistet sin mor i kreft som barn på 1970-tallet, da kreft og død var tabulagt og holdt på armlengdes avstand. Gjennom malerier og musikk vil hun formidle sine opplevelser og bidra til økt oppmerksomhet for barn og unge som pårørende, forteller rådgiver i Kreftforeningen Hilde Aspholt Brennhovd.

Det vil bli musikalsk innslag ved 19 år gamle Tilla Gaasø fra Nøtterøy. Hun var finalist i Idol 2014, har vunnet Vestfold Talenter og deltok i Det store Korslaget. Tilla mistet moren sin i kreft for 3 år siden.
– Førjulstiden vi nå går inn i, er for de aller fleste en svært følelsesladet tid – på både godt og vondt. Utstillingen har turnert rundt i hele landet de siste to årene, og vi ser nå fram til å få den til vårt distriktskontor i Tønsberg, sier Hilde og håper mange har anledning til å være med på et litt annerledes avbrekk i førjulsforberedelsene denne lørdagsformiddagen.

kreftforeningen_signatur_vertikal_pos

 

Utstillingen er i Kreftforeningens distriktskontor i Øvre Langgate 42, Tønsberg. Meld deg på innen 1.desember til terje.pedersen@kreftforeningen.no eller tlf. 924 30 266.
Utstillingen er også åpen mandag–fredag kl. 0900–1500 fra 5. desember til 27. januar 2017.

«TO BE OR NOT TO BE» – en utstilling om åpenhet rundt kreft, død og sorgarbeid.

Program
Åpning ved Heidi Brorson, avdelingsleder i Kreftforeningen
Musikalsk innslag ved Tilla Gaasø
Kunstneren tar oss igjennom bildene
Hilsen ved ordfører Petter Berg
Distriktssjef Trine Hveem avslutter

To be or not to be-invitasjon-Tønsberg-A5-okt16

Av Jan Arne Dammen
www.Kreftlex.no
www.kreftforeningen.no

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × three =