Juletrefest-sang fra Nevlunghavn?

Nevlunghavn jeg gikk meg over sjø og land slipp friområde

Ved slippen i Nevlunghavn er det blitt fint og godt skiltet, for de som vil gå tur over “sjø og land”.

Det er allerede skiltet hvordan allmennheten fritt kan vandre mellom de to ytterste husene og videre direkte ut på de flotte svabergene i “sentrum” av Nevlunghavn. Dette på tross av stadige og iherdige/utidige “tiltak” for å hindre adkomsten. Men, der ute og noen få meter fra parkeringsplassene, er det flotte fiskeplasser hvor det er godt med fisk hele året og deilige solplasser om sommeren for folk flest.

Flere flotte turområder er det ved Nevlunghavn og langs Brunlaneskysten på Kyststien fra Barkvik ved Helgeroa og til badebyen Stavern.

Kyststien passerer litt lenger inn i Omrebukta ved Nevlunghavn, her ytterst på Brunlaneset i Larvik kommune. For folk som kommer sjøveien (eller med bobil), er det flott at skiltingen er på plass både sommer og vinter til turmålene. Her er det nesten snøfritt hele “mørketiden” og tidlig bart på våren. Sangen som passer til jul. “Jeg gikk meg over sjø og land”, kan godt komme her fra Nevlunghavn.  -Gamle gubber, som spør og graver om hvor du hører hjemme, er det også nok av i “Havna”!

Lenker og video.

Kyststien er fotografert og dokumentert av fotograf og filmskaper Svenn Dvergastein her på VisitBrunlanes.net

Kyst-og nattfotograf Svenn Dvergstein på FB

Larvik og Omegns Turistforening har skiltet.

Usikker på teksten? Syng med Dizzie Tunes i videoen.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight + nine =