Dere er grepa gode alle sammen! Ungdomsrevy av ypperste merke til klokkeklar 6’er på terningen! -Spilles på Fagernes nå

Dere er grepa gode alle sammen! Ungdomsrevy av ypperste merke med klokkeklar 6'er på terningen! -Spilles på Fagernes i dag og i morgen

Ungdomsrevy av ypperste merke med klokkeklar 6’er på terningen! -Spilles på Fagernes i dag og i morgen

Premieren av Ung i Valdres sin oppsetting av “Rett i lomma”  er unnagjort og de unge leverte storartet underholdning fra scenen i Fagernes kulturhus.

Storartede Erik Gjulem som “Erik Brun”, glittrende gode Silje Robøle som “Linda Brun”, komiker- og scene-talentet Jørgen Nordli Holden som “Normann Bassfjord”,  fenomenale Eilif Nordaker som “Herr Fylking” og situasjonssikre og solide Vegard Wold som “Onkel Georg” m.fl. leverte storartet scenekunst! Vi snakker rett og slett  en klokkeklar 6’er på terningen til forestillingen “Rett i lomma” med Ung i Valdres!

Videoen over er fra de siste minuttene før showet startet.

Geir Helge Skattebo sin video fra forestillingen her på Avisa Valdres

Martine Bik, Christian Kompelien, Vemund Eide, Guro Engen , Christine Josefine Mossestad og Andreas rogn. Bak står Frida Marie Rye Ung i Valdres

Da forestillingen var i gang ble det vel fortjente “5 minutter” i foajeen for de som sørget for at skuespillere, dansere og sangere kom på scenen, aminket og  fine og flotte i tøyet og til rett tid.

Fra venstre: Martine Bik, Christian Kompelien, Guro Engen, Vemund Eide, Christine Josefine Mossestad og Andreas Rogne. Bak står Frida Marie Rye.

Rett i lomma ung i valdres

Danseprestasjoner med innlevelse og rytme som det var vel verdt å se.

Kor og musikere leverte storartet. Ørnulf Juvkam Dyve skrev tekstene til forestillingen og koret var som skapt for å tolke de.

Kor og musikere leverte storarte fra øverste  hylle bak scenen. Ørnulf Juvkam Dyve skrev tekstene til forestillingen og koret var som skapt for å tolke de.

20170209_203003

All ære og respekt til samtlige involverte i forestillingen. Dere innfridde alle forventninger til god og ekte spilleglede og kan være meget stolte og fornøyde med innsatsen . Forestillingen er et lagspill og alle på, bak, over, under (sminken) og suflørene foran scenen fortjener å bli både nevnt og æret.

Alikevel, koret og musikerne og deres innsats tar “kaka”. Det var sang og spillprestasjoner av nasjonal klasse og en trenger ikke å være spåmann, for å predike at det var flere kommende stjerner til “musikkhimmelen”, som stod  på øverste hylle i Fagernes kulturhus og bidrog stort til “Rett i lomma” forestillingen. De var unikt melodiøse og gode å høre på og skapte mange smil og gode “bilder” med sine sanger, tekster og musikalske tolkninger. At bandet leverte teknisk spill og stor musikalitet gjorde det fullkomment.

Selveste “gullmedaljene” for forestillingen går til Bente Nordli Holden, Gaute Lein Ausrød og Ørnulf Juvkam Dyve i Ung i Valdres. De tre klarer år etter år (dette var den 17 0ppsetningen) å engasjere og motiver og lager noe helt unikt og ekte med de unge elevene.

Dere er grepa gode alle sammen!

 

Foto og tekst: Roy Myrland

Videoproduksjon: Rigmor Orderdalen Tveit, Arne Martin Bøe og Roy Myrland

Geir Helge Skattebo i Avisa Valdres sin video fra forestillingen her:

 

Fra Valdres videregåande skule sin side om Ung i Valdres under:

Ung i Valdres

Ung i Valdres er et samarbeid mellom Valdres Natur og Kulturpark og Oppland fylkeskommune med base på Valdres vidaregåande skule. Målet er i gi ungdom mellom 15 og 21 år aktivitetstilbud innen friluftsliv og kultur.

Grunntanken til Ung i Valdres er at hver ungdom er en ressurs og skal ha følelsen av å mestre og lykkes. Samtidig vil vi gi ungdommene trygghet og tilhørighet. Ut frå dette har Ung i Valdres gjennom flere år satt i gang mange populære aktiviteter. Vi vil gjerne gi deg òg muligheten til å bli med!

Årets musikal

Musikaloppsetningen har hele tiden vært en viktig del av virksomheten til Ung i Valdres. Hvert år er en stor del av elevene ved skolen med i framvisningen som skuespillere, teknikere, maskører, band, sang, scenearbeidere, PR-ansvarlige, osv.

Påmelding skjer i kantina, ved SMS eller på facebook. Audition vil være i midten av september.

Premieren er i Kulturhuset på Fagernes torsdag 4. februar 2015 med påfølgende forestillinger fredag 5/2 og lørdag 6/2. Billetter kan bestilles på Brukertorget tlf. 61 35 90 00. Musikalen dette skoleåret vil bli bestemt i løpet av de neste ukene. Audition vil bli onsdag 23. september her ved skolen. Alle som har meldt seg på vil bli innkalt til et fellesmøte i god tid før dette.

Musikkrom

”Bandhuset” er å finne ved stabburet på skolen.

Der kan dere øve når dere selv vil, og/eller få undervisning av en instruktør helt gratis. Rommet står til disposisjon både i fritimer og på kveldstid.

Dersom noen har andre spørsmål om bandrom, bandundervisning eller undervisning i enkeltinstrument er det bare å ta kontakt med Gaute Lein. Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av bandrommet!

Hjem for en femtilapp

Trygt hjem for en femtilapp er en ordning for deg som er ung, og som vil ta taxi eller buss hjem etter arrangement på kveldstid. Trygt, billig, og ikke minst lurt – du slipper nemlig å bruke egen bil eller sitte på med andre for å komme deg hjem fra ulike arrangement!

Tilbudet har som mål å virke forebyggende med tanke på rus, vold og trafikksikkerhet.

For å nå målgruppa 16-20 år brukes hjemtransportordningen i forbindelse med arrangement for ungdomsgruppa — skolefester og liknende.

Ung i Valdres og elevrådet administrerer ”Hjem for en femtilapp” i Valdres.

Trenger du/dere transport i forbindelse med et arrangement, ta kontakt med Gaute: 993 13 162,  i god tid før arrangementet.

Mekkeverksted

På mekkeverkstedet har du mulighet til å mekke på egen bil, moped eller andre ting, men det er viktig at prosjektet ditt ikke er altfor stortoga til det er “trillbart”, ettersom prosjekta ikke kan oppbevares på mekkevekstedet fra gang til gang.

Vi er i skolens eget verksted og har tilgang på verktøy og god assistanse fra ansvarlig leder. Det er lærerikt og sosialt. Vi starter opp mekkeverksted en gang annenhver uke dersom det blir nok påmeldte.

Vi er i skolens eget verksted, og har tilgang på verktøy og god assistanse fra ansvarlig leder.
Lærerikt og sosialt!

Vi starter opp mekkeverksted en gang annenhver uke dersom det blir nok påmeldte.

Fjelleik

Fjelleik ble starta opp av elevene selv, som et tilbud som skulle forebygge rus. Det er et kjempepositivt tilbud for deg som liker frisk luft og mye moro. Du trenger ikke være spesielt fjellvant eller sprek for å delta, men må være glad i å ha det moro sammen med andre.

Det er ungdommer selv som bestemmer, og sitter i fjelleikstyret. Thomas Børresen er årets voksenkontakt.  Det er frivillig hvor mange turer man vil delta på i løpet av året.

Det blir hytteturer, raftingtur, brevandring, strikkhopping, toppturer og andre spennende utflukter.

Følg med på facebook (Fjelleikmannen Lars Larsson) eller ta kontakt med Thomas på 911 00 461 eller Gaute på 993 13 162 dersom dere har spørsmål.

Havrebu

Havrebue ble starta opp høsten 2005 som et tiltak mot sultne skoleelever.

Tirsdag, onsdag og torsdag mellom 7.30 og 8.00 serveres rykende varm havregrøt, kaffe og knekkebrød til alle som vil ha.

CD – Prosjekt «Innåt»

Dette er Ung i Valdres sitt nyeste prosjekt. I samarbeid med Tommy Hansen og «Lydsmia» på Beitostølen spiller vi inn en skole-CD. Her skal vi lage låter, skrive tekster, arrangere musikk og til slutt spille inn musikk i et proft studio. Målet for dette skoleåret er at vi også skal ha opplæring i bruk av studio, lage cd-cover, musikkvideoer og andre spennende oppgaver knyttet til en CD-innspilling.

Nærmiljøanlegg

På og i nærheten av skolen ligger det mange muligheter for å ufolde seg i oppsatte anlegg: skileik, sandvolleyball, utesjakk, slakk line, basket, fotballskøyter, huske, lavvo, hytte, gapahuk og klatrevegg.

Nye aktiviteter

Forslag til nye aktiviteter er flott om ungdommen kommer med! Det er påmelding og interesse for aktivitetene som bestemmer hva vi setter i gang. Ta kontakt med oss på kontoret, på SMS eller på vår facebookside.

Ansatte i Ung i Valdres 2015/2016:

  • Gaute Lein Ausrød
  • Bente Nordli Holden
  • Ørnulf Dyve
Sist oppdatert 17.03.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 + 13 =