Blomsterpiken

Blomsterpiken Tonje Brattås Blomsterkrans Døvriskrysset Valdres Skrautvål foto Roy Myrland

Endelig har dagen i dag kommet. Det er høysommer, markblomster og bryllupsdag for de som har planlagt å gifte seg nå ved midt-sommertid. Bruder og brudgommer planlegger både fest og pynt i lang tid til sitt livs høydepunkt. Det gjør også kjære og kjente bryllupsgjester fra fjern og nær til den store dagen.

Dagens blomsterpike sov ikke med 7 blomsterslag under hodeputa forrige natt, men i dag plukket hun villig vekk de flotteste og fineste blomstene som var å finne i den bugnende blomsterenga i Skrautvål i Nord-Aurdal i Valdres.
Tonje Brattås (bildet over) forberedte seg til å være bryllupsgjest og da går det med litt tid. Den kreative unge damen plukket seg nemlig en stor bukett med villblomster, som så skulle flettes til en sommerfin blomsterkrans. Den skulle bæres med stolthet og glede i det som forhåpentligvis blir et minneverdig og vakkert bryllup for Mari Rogn Tveit og Olav Ulven. Vielsen er i Høre kirke i Vang kommune i dag 24. juli, og dagen feires på Grønolen Fjellgard i Beito i Øystre-Slidre.
Blomsterbukett foto roy myrland

Gratulerer med dagen og lykke til med fremtiden til brudepar og gjester fra redaksjonen i Langsveien.no.

Ps. Vil du binne deg en blomsterkrans selv nå når det bugner, så sjekk videoene på denne Youtubesiden: https://www.youtube.com/results?search_query=blomsterkrans


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 + twenty =