Telemarks ski helter trener og beinflyr som ville dyr!

Telemark Ski Fra venstre: Hans Kristian Lahus (teamsjef), Sivert Knotten, Torgeir Lid Byggland, Ånund Lid Byggland. foto roy myrland

Langrenn på elitenivå er ikke for amatører. Noen av “Team Telemark” sine utøvere er helt oppe i verdenstoppen om smøringa sitter på snøen eller hjulene ruller fort nok på sommerføre. Samlinger og treninger er det for de dyktige telemarkingene ofte forskjellige steder i Telemark. På Kragerø Resort  var det både opplading og restituering sist helg og i en pause ble det tid til foto og prat med noen av de som utgjør teamet.

På bildet: Hans Kristian Lahus (teamsjef), Sivert Knotten Runar IL., Torgeir Lid Byggland, Høydalsmo IL, Ånund Lid Byggland Høydalsmo IL.

Ånund Lid Byggland var en av de som gjorde det skarpest i teamet denne helgen. Han hadde kun Niklas Dyrhaug foran seg over målstreken i Kristiansand Skifestival 1. juli . Petter Northug og resten av gjengen havnet bak. Resultater på Langrenn.com https://www.langrenn.com/resultater-kristiansand-skifestival-2017.6009731-397220.html

I Olaf Skoglunds minneløp fra Kragerø til Gautefall blei det hederlig 9. plass til Runar Mathisen teamet.

 Torgeir Lid Byggland, Høydalsmo IL

 

Mye nasjonal presse fikk også et par av langrenns herrene for sin “baris” i Kristiansand.  Torgeir Lid Byggland sleit også med varmen på sørlandet og “barisposering” stod på programmet i Kragerø også!

Følg med og les mer om Team Telemark på Fb: https://www.facebook.com/teamtelemarkas/

 

 

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eighteen − two =