Reprise av direktesendingene fra De nordiske jakt- og fiskedagene 11. augst.

Susana Assuad og MArit Beate KAsin foto roy myrland de nordiske jakt og fiskedagene 2017

Susana Assuad og Marit Beate Kasin er med i sendingen kl 15.45

Jegertvillingene har ankommet Elverum og skal løpe Dogrun. Bli…

Jegertvillingene har ankommet @De nordiske jakt og fiskedagene 2017 og skal løpe dogrun.no!

Opslået af langsveien.no på 11. august 2017

Direkte fra De nordiske jakt- og fiskedagene 2017 på Elverum og VOM Dogrun Elverum. Sending nr.4. kl. 15.45 -11. August. Medvirkende: @Marit Beate Kasin, Susana Assuad, Kim-Daniel Sannes Kjetil Rjukan @Norsk Skogmuseum Roy Storli Vom og Hundemat Norges sopp- og nyttevekstforbund @Stein Erik Bredvold, som er lager bl.a. skjeftet til Ole Einar Bjørndalen Alf Briserud Hasselvold. Visesanger og Hans Børli tolker Erik Lukashaugen Solør videregående skole Skogbruk Sønsterud @Even Tråen Numedalsnett Carmen Germaine Kadim Nordisk Hundemassasjeskole Vinterdans Avisa Valdres Lenningen Fjellstue langsveien.no Bjørn Bækklund og Stine Skrutvold Skjæret @Roy Myrland

Opslået af langsveien.no på 11. august 2017

Direkte fra De nordiske jakt- og fiskedagene 2017. Sending nr….

Direkte fra De nordiske jakt- og fiskedagene 2017. Sending nr. 3, på Norsk Skogmuseum 11. August kl.12.00. Medvirkende: Stine Skrutvold Skjæret Roy Storli Vinterdans @Marit Beate Kasin @Susana A. Assuad @Kjell Magne Nordvi DNT Finnskogen og Omegn Pål Prestrud Statens naturoppsyn @Henriette Østborg Carmen Germaine Kadim @Anna Bredvold Vom og Hundemat langsveien.no

Opslået af langsveien.no på 11. august 2017

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 + eight =