Fotoserie fra Kjoserevyen “Ta råtta på’ræ”

Fotoserie fra Kjoserevyen "Ta råtta på'ræ"

Igjen leverer ildsjelene i Kjoserevyen en glitrende god forestilling. Det var lokal humor, presentert av talentfulle og dyktige entertainere på ei befriende og god dialekt fra skogbygda lensgst sør i Vestfold, som har ble “servert”. Tre forestillinger har blitt spilt på “Eikvang” i Kjose, denne gangen og alle var så godt som fullsatte.

 

Medvirkende var:

Regi/musikk/lyd; Finn Gundersen. Tekster: Øystein A. Næss, Åsmund E. Steinsholt, Karin A. Bund, Jorunn J. Farstad, Lillian B. MAthisen, Helle MArie A. Bund, Helene Farstad, Svein Morten Sørensen, Rita Grini, Veronica Clementz,  Rita Mjelde og Gunn Marit Bund.

Lys: Tor Olav Fjeldheim.

Artister: Øystein A. Næss, Åsmund E. Steinsholt, Karin A. Bund, Jorunn J. Farstad, Lillian B. Mathisen, Svein Morten Sørensen, Gunn Marit Bund, Rita Grini, Helle Marie Bund og Helene Farstad.

“Kitt og maling”! -Smnke/kostymer og rekvisitter. Hilde Sørensen og Bente Jørgensen. Rigging og stab: Per Egil Farstad, Geir Kyste, Ole Ronny Slaatta, Vidar Næss, Kjell Arild Jørgensen, Bjørnar Bund, Arne Bund, Nils Oscar N. Næss, Kai Aadalen, Anette A. Aadalen og Dag Johnsen

 

Hjemmeside på Fb her: https://www.facebook.com/kjoserevyen/

Fotoserie følger under:

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × 3 =