Bursdagssangen på pensjonist-kafeen.

Montessoriskule Ragnhild Kjørli PEnsjonistcafe Skrautvål Ildsjel foto roy myrland
Elever fra Skrautvål Montessoriskule underholdt på pensjonist-kafeen i “Døvre gamle skule” i forrige uke.

De musikalske elevene og lærerne,  sang og spilte ukulele for cafègjestene. Konserten og besøket ble avsluttet med å synge bursdagssangen for ildsjel og “cafèvertinne” Ragnhild Kjørli (i midten på bildet over). Hun jubilerer først litt ute i juni måned, men sangen passet perfekt denne dagen, for den ivrige ildsjelen og dugnadsdama i Skrautvålsbygda. Alle cafègjestene satte stor pris på de unges prestasjoner, som avslutning på våresesongen. Ragnhild Kjørli minner om at de som har tid og lyst, husker å krysse av høstens “åpningstider” i “Skrautvål Pensjonistkafè” (se under ).

Pensjonistcafe i skrautvål

Denne solskinnsdagen var følgende fornøyde “cafè-vandrere” innom i den gamle og ærverdige skolebygningen Skrautvål.

Foran sitter Ranhild Kjørli. I første rekke fra venstre står: Ingegerd Holdal, Marta Haugli, Harda Bakkene og Anlaug Ødegård. 2. rekke fra venstre: Anlaug Aamodt, Hjørdis Ranheim, Margit Thon og Ida Målfrid Lauvhaug.

De kjekke og staute “karad’n” bakerst er fra venstre: Olav Robøle, Olav Ragnar Haugli, Birger Hagen og Erling Thon


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 3 =