Ivar Odnes er død

IVar Odnes Senterpartiet Noraker gård foto roy myrland
Ivar Odnes (1963-2018) døde fredag kveld, etter kort tids sykeleie melder Oppland Arbeiderblad.

Ivar Odnes etterlater seg kone, 2 barn og stebarn. Ivar Odnes satt nå på stortinget for senterpartiet fra Oppland.

Les hele saken på Oppland Arbeiderblad her

Wikipedia skriver følgende:
Ivar Odnes
Ivar Odnes (2017-03-23 bilde01).jpg
Født 25. mai 1963 (55 år)
Beskjeftigelse Politiker
Parti Senterpartiet
Nasjonalitet Norge

Ivar Odnes (født 25. mai 1963, død 5. oktober 2018[1]) var en norsk politiker (Senterpartiet) og byggmester. I stortingsvalget 2017 var han Senterpartiets førstekandidat i Oppland.[2][3] Han ble valgt inn i Transport- og kommunikasjonskomiteen i sin første periode.

Fra høsten 2011 ble han valgt til fylkesvaraordfører i Oppland. Ved stortingsvalget 2017 stod han på førsteplass på Oppland-lista til Senterpartiet. Han var leder i Oppland Senterparti fra 2006 til 2014.

Odnes var nestleder i styret i Norsk Kulturarv fra 2013. Han var styremedlem i NFF Indre Østland. Odnes hadde fra april 2016 ledervervet i Senterpartiets studieforbund. Han var leder av KS Oppland fra november 2015 til han ble stortingsrepresentant, og i samme periode var han leder av bedriftsforsamlingen i Eidsiva Energi.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four − four =