Marit og løypepatruljen

Bak fra venstre: Tobias Håvelsrud Svarre, Marit Bjørgen, Anna Rosendal, Hanna Hagen Voytovich og Marte Garvik.I midten fra venstre: Magnus Bergsbakken, Audun Garvik, Hedda Kvame Sørbøen og Emilie Månum Esp.Foran: Thomas Sørbøen

Av Roy Myrland i nettavisa Langsveien.no, 23. november 2019.

30 skiløpere, fra 10-50 år, utgjør årets skipatrulje under sesongåpningen på Beitostølen.

På bildet over er deler av løypepatruljen samlet. Bak fra venstre: Tobias Håvelsrud Svarre, Marit Bjørgen, Anna Rosendal, Hanna Hagen Voytovich og Marte Garvik.I midten fra venstre: Magnus Bergsbakken, Audun Garvik, Hedda Kvame Sørbøen og Emilie Månum Esp.Foran: Thomas Sørbøen

De går i lilla skidreesser, preget med logoen til Øystre Slidre idrettsarrangement. Beitostølen og Valdres, med trivelige folk, nok snø og vidunderlige vinterforhold, blir dermed godt synlige på stadion og TV skjerm.

Marit Bjørgen er en av de mange som gjennom årenes løp har satt stor pris på løypepatruljens jobb. Hun hadde gode ord og tid til både prat og “selfie” med løypepatruljen under sesongåpningen for langrenn- og kombinertfolket på Beitostølen.

Viljar Aasen leder og holder styr på de unge og lovende skiløperne fra Valdres, som sørger for at sporene er “varme” og oppgåtte, før eliteløperne kommer byksende.

Fra venstre: Lisa Kristine Jorde, Hedda Nyhagen, Ane Robøle Fegri og Andrea Lundene Solbrekken var opptatt med å få med seg starten herrenes sprintfinale, da de hadde pause fra skigåingen.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three + seventeen =