Kom gjerne til AMFI Valdres med tomgodset!

Kom gjerne til AMFI Valdres med tomgodset!
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884

Av Roy Myrland i nettavisa Langsveien.no 25.11.19

Bård Slette (bildet over) i AMFI Valdres på Leira, er en engasjert og  godhjerta kjøpesentersjef.

Da han for noen uker siden ble spurt om Leirin Skiløyper kunne få sette ut en “flaskecontainer*, for å samle inn tom-gods (ikke vinflasker) til driften, var han positiv med en gang.

Nå i høst har mange flasker og bokser fra fjern og nær, allerede havnet i den grønne “dunken”, på nordsiden av kjøpesenteret.

Kom gjerne hit med flere flasker og bokser!

-Vi er veldig fornøyde med å kunne hjelpe til med løypene oppe på åsen i Skrautvål. Der er det ski- og naturglede, både i strøkne løyper av beste sort og i urørt terreng. For de som jobber seint er det lys i lysløypa til 22.00 og det er gratis for alle å bruke, sier Bård Slette. 

Håkon Bakkene i Leirin Skiløyper setter stor pris på velvilligheten til AMFI Leira. – Om noen skulle ha sekker med tomgods de ønsker fjernet og “sliter” med få fraktet det til Leira, så er det bare å sende en mail til meg, avslutter han praten.(Se mail adresse under nederste det  bildet.

På nordsiden av AMFI Leira.
Grønn konteiner.
Pling i kassa når flaska i dunken havner. Har du tomgods i “sekk eller tønne”? Kontakt Leirin Skiløyper:
hakon.bakkene@avisa.valdres.no

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight − 3 =