På tur til vintereventyret.

På tur til vintereventyret.

I Skrautvål i Valdres er det snø og flotte forhold, for de som trives i gode løyper og snødekt terreng nå.

Skardåsen 1

I Leirin skiløyper og “så langt du kan se” , er det er nok snø til “fri leik” og vinterlige aktiviteter. Flere gapahuker til fri bruk og klare for kaffe bål (ta med ved) og nistehygge, er også tilgjengelig.

Valdres skisenter og området rundt er et fint utgangspunkt for ski eller trugeturer. Det får villmarken fortsatt lov til å være villmark, samtidig som tømmerhoggere, bønder og håndverkere arbeider i andre deler av området

Aina Stoss, Bente Risstubben,Tone Fredriksen, Eve-Lina Nilsson, Marita Vestby Klemp, Marianne Andersen, Nils Ålstad, Frank Holme (på bildet over) arbeider og er til daglig bosatt i “tigerstaden”. De fikk oppleve vinter og skimoro i kollega Hilde Anette Bakkene (i Marius genser på bildet over) sin hjembygd denne helgen.

Frank Holme er opprinnelig fra Nordfjord og er godt vant med snø i sin oppvekst. -I Oslo er det grått og vått, så det å kunne oppleve skikkelig vinter her i Skrautvål, er noe jeg setter stor pris på. Skituren i dag er planlagt å gå til Skardåsen, men jeg håper å rekke ned igjen her til klubbhytta til Skrautvål IL, før den “sosiale treninga” starter i kveld, fortalte han nettavisa Langsveien.no.

Har du tid, lyst og mulighet til å gå skitur på Heimåsen i Skrautvål? Sjekk løyper og vær her https://skisporet.no/setView/61.0429136/9.3193245/13/norges_grunnkart

 

Tømmerbilene frakter hundrevis av m2 med nyhogd virke fra lunneplassene i Skrautvål.

Håkon i Bakko sine bilder fra Skardåsen i Skrautvål 20. januar 2020 følger under. 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 + four =