Jostein Schlytter Strandbråten, Begna IL, etter 30 km. klassisk i NM

Jostein Schlytter Strandbråten, Begna IL, etter 30 km. klassisk i NM

Valdres eneste mannlige langrennsløper, som stilte til start i de individuelle konkurransene under ski NM på Konnerud denne helgen, var Jostein Schlytter Strandbråten. Til daglig bor og arbeider han på Beitostølen Helsesportsenter i Øystre-Slidre, men når startskuddet smeller er det hans barndoms dals idrettslag han går for.

Husk å like videoen og å abonnere på Youtubekanalen

1. februar 2020 gikk 30 km. klassisk fellesstart NM i Drammen. Det var ca. 150 startende på Konnerud, men ca 20 fullførte ikke. Begna IL sin deltager gikk inn til en hederlig 79. plass i løpet, drøyt 8. minutter etter norgesmesteren, Pål Golberg (alle tider her)

I videoinnslaget intervjues også mor Odny og far Svein Strandbråten, som er i den spreke og trivelige sør-aurdølen serviceteam.

(Husk å abonnere på kanalen om du liker videoen)


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × one =