Da Sommerbilen til NRK fikk motortrøbbel

Da Sommerbilen til NRK fikk motortrøbbel

Sommerbilen til NRK er nå i Trøndelag og ved Steinkjer skulle det dukke opp problemer. Registerreima til servoen røyk. Men det ordnet seg etter hvert.


Det var stor stas da Sommerbilen noe forsinket kunne rulle inn på tunet på Gangstad gårdsysteri på Inderøy. Etter planen skulle den komme tidlig på formiddagen og mange hadde møtt opp med flagg langs veien. Men ett motorhavari satte en stopper for det og mange ruslet skuffet hjem i regnværet. Men de som ventet, ventet ikke forgjeves.

Ble en redning

På Jevika rasteplass sto sommerbilen og dets følge. En bergingsbil fra Viking ble tilkalt og med kamerabilen på lasteplanet kunne sommerturneen fortsette til Gangstad gårdsysteri.

– Sommerbilen vår går som en klokke, men det er verre med følgebilen vår med kameraet, sa Rune Nilson med et smil. Foto Jan Arne Dammen
Astrid Aasen på Gangstad gårdsysteri forteller om gården og dens drift til programleder Torfinn Borkhus.

Programlederne Torfinn Borkhus og Rune Nilson var lei seg for at alle de som hadde møtt opp for å se de langs ruten i dag, ikke fikk muligheten til det. Og det var synd for Inderøy og Den Gyldne Omvei som har så mye å vise fram.

Følgebilen på vei til verkstedet etter besøket på Gangstad gårdsysteri. Foto Jan Arne Dammen
Sommerbilen ruller videre på nye eventyr i morgen og det meldes at følgebilen er reparert. Foto Jan Arne Dammen

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 3 =