Mester- og natt-fotograf Svenn Dvergastein med kunst for øret(!) og øyet

Svenn Dvergastein nattfotograf og komponist i Stavern

Stavern regnes som “kunstnerbyen” og en av de aller dyktigste kreative sjelene der nå er Svenn Dvergastein(følg på Fb her) . Han titulerer seg som natt-fotograf og det stemmer veldig når en ser hva han skaper.

Helt i fra “tidenes morgen” har havet og kysten vært en stor del av Dvergastein sitt liv. I voksen alder har han gjennom flere tiår jobbet med og utviklet fotokunsten. Spesialet hans er nattfotografering og heldig er den som får være med fotokunstneren på fototokt natterstid. Foruten fotoutstyr trengs det også både rikelige mendgder med “catering”. Svenn sine fototurer  natterstid er som andre sine fotturer på dagtid. -Det skal være hyggelig og vi “kosær vårs” når vi er avgårde, er hans motto.

Timelapse

Svenn var tidlig ute og lærte seg kunsten med å ta mange bilder over en viss tid og sette sammen til en film, eller timelapse som det heter. I innslaget under er det Larvik, Stavern og Brunlanes som er fotografert i “filmformat” på natterstid og tidlig morgenstund, Svenn har lastet opp for åpen visnig på sin Facebookside. Og, den herlige og sjelefred-skapende musikken du hører til, er komponert og spilles av …. akkurat -Svenn Dvergastein selv.

Se, lytt og nytt. Dette er ekte saker og stor kunst. -Mesterlig dyktige Svenn Dvergastein er en av landets aller beste på dette her!

Se og hør flere av Svenn Dvergasteinsine verker på Fb her

Foto og timelapse: Svenn Dvergastein

Tekst: Roy Myrland


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × five =