Kanonbra dugnadsgjeng

Med skulpturen "Ode til lyset" i bakgrunnen er noen av "verdens fineste dugnadsgjeng" samlet. Foto Jan Arne Dammen

Ridderdagene på Storedal setter pris på alle sine frivillige som legger ned mye arbeid for at andre skal få gode opplevelser. I Ridderdagenes femårige historie har det blitt en tradisjon å tildele «Ridderkanonen» hvert år til noen av dem. I spissen for dette står ildsjelen Johan Rørvik. Under planleggingsmøtet på Storedal Kultursenter i mai 2017 var det Siri Syvrud, Vidar Bøe, Jacob Bonnevie og Sigurd Dalen som fikk en fortjent kanon.

Fra v. Jacob Bonnevie, Siri Syvrud, Sigurd Dahlen og Vidar Bøe, Foto Jan Arne Dammen
Fra v. Jacob Bonnevie, Siri Syvrud, Sigurd Dahlen og Vidar Bøe, Foto Jan Arne Dammen
Tidligere mottakere

Diane S. Hanisch, Arne Kristiansen, Elise T. Nore, Jan Arne Dammen, Terje Porsmyr, Speiderne, Steff Herbern, Erik Brynh, Røde Kors, Erling Magnus Stordahl, Knut André Haugen, Erik Lind, Ingebjørg Guslund, Heidi Torstensen, Hans Broen og Bodil Buraas.
– Til årets arrangement har det meldt seg over 40 frivillige som trår til der det trengs. Vi er nå godt i gang med planleggingen og med «verdens fineste dugnadsgjeng» som stiller opp, er det en bare en fryd, sier prosjektleder Diane S. Hanisch.

Med skulpturen "Ode til lyset" i bakgrunnen er noen av "verdens fineste dugnadsgjeng" samlet. Foto Jan Arne Dammen
Med skulpturen «Ode til lyset» i bakgrunnen er noen av «verdens fineste dugnadsgjeng» samlet. Foto Jan Arne Dammen

Se også www.ridderdagene.no

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 − two =