Bygdeskjønnhet

Elevbedriften Bygdeskjønnhet i VAldres Ylva Sletten Haughovd, Oda Hjelle, Hedvig Kjønniksen Ranum og Ingebjørg Bjørgo Hjelde foto roy myrland langsveien.no

Ylva Sletten Haughovd, Oda Hjelle, Hedvig Kjønniksen Ranum og  Ingebjørg Bjørgo Hjelde i elevbedriften “Bygdeskjønnhet” er noen av de mange driftige ungdommene i Valdres. Lørdag 17. juni var det elevbedriftene i Nord-Aurdal som samlet seg på Skiferplassen i Fagernes.

I firmapresentasjonen sin skriver de hva Bygdeskjønnhet handler om: –Vi er fire jenter fra Valdres som selger naturlige skjønnhetsprodukter uten f.eks. hormonforstyrrende og kjemiske stoffer, noe som gjør produktene våre helt trygge og uskadelige for kropp og hud.

 

Journalist Geir Helge Skattebo sin fotoserie med de fleste elevebedriften som var på Skiferplassen her; https://www.avisa-valdres.no/skiferplassen/fagernes/elevbedrift/her-er-alle-elevbedriftene-i-nord-aurdal/g/5-54-136336

Mer om Bygdeskjønnhet her: https://www.facebook.com/bygdeskjonnhet/

Vips

Elevbedrifter på Skiferplassen på Fagernes . Foto Roy Myrland
Orden på papirer og elevbedrift.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight + one =