Bandyfolket kan finne frem skøytene

Bandyfolket kan finne frem skøytene

Allerede i oktober legges skøyteisen på Konnerud og bandyfolket kan finne fram skøytene. Gradestokken viser pluss fem, men i bakken sørger fryseanlegget for flere kuldegrader. Banen som ble åpnet i fjor er et samarbeid mellom Konnerud Idrettslag og Drammen kommune og Sande kommune.

I skogbrynet på Konnerud, blant grønne fotballbaner ligger kunstisbanen til Konnerud IL. Foto Jan Arne Dammen
Dugnadsarbeid

Nå som isen skal legges driftes banen av Drammen kommune på dagtid mens ildsjelene blant isfolket i Konnerud IL jobber dugnad på kvelder og i helger.
– Om mange nok dukker opp utover kvelden, regner vi med at isen er klar til helgen, sier Kjell-Inge Granlund som var i gang med vanninga fredag ettermiddag.
Han forteller at fra 1.novmber blir det ordinære treninger for de forskjellige lagene på banen, men at A-laget blir å finne på isen allerede fra mandag. Og nå som Konnerud er rykket opp i Eliteserien regner han med økt oppslutning om bandyen i bydelen.

Kjell-Inge Granlund er en av de frivillige i Konnerud IL som stiller opp for at skøyteisen skal blir klar til helgen. Foto Jan Arne Dammen
Åpningskampen

– Vi gleder oss enormt til åpningskampen mot Drammen på søndag 12. november kl.18.00. Da vi rykket opp i fjor var det godt over 200 mennesker som var her, jeg regner med at det blir en ny folkefest nå, sier Kjell-Inge og fortsetter vanninga.
Vi ønsker lykke til med bandysesongen!
Mer info om Konnerud Bandy, treningstider etc.
Terminliste Eliteserien 2017/2018

Langsveien.no var der under åpningen.

Bandy for alle

Fra åpningen i fjor med Kjell Arne Hermansen Konnerud Bandy, Ordfører i Sande Elin Gran Weggersrud, Drammensordfører Tore Opdal Hansen og leder for Kil Geirr Kihle sammen med fornøyde spillere. Foto Jan Arne Dammen

Av Jan Arne Dammen

Kjell-Inge Granlund var tidlig i gang med å vanne isen fredag ettermiddag. Foto Jan Arne Dammen
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seventeen − 9 =