Skrævarokken mopedlaug og «Volbufjorden rundt» i bilder

Skrævarokken mopedlaug og "Volbufjorden rundt" i bilder
For 6. gang laget mopedlauget Skrævarokken i Valdres i stand mopedløp 1. mai.

Mopedløpet er åpent for alle og er gratis å delta på.   Starten gikk fra Yx i Storefoss og etter en sving opp om sjukeheimen i Øystre-Slidre gikk turen sørover på vestsiden av Volbufjorden. Spise og drikke-pause var det hos Steinar Lyseng og hans ansatte i VYRK i Rogne, før mopedistene la i vei nordover igjen.

Det var noen færre deltagere i år enn tidligere år, men snøvær, islagt fjord og godt med snø på jordene, la absolutt ingen demper på den store kjøregleden til de unge og litt eldre sjåførene som deltok.

(Video og noen flere bilder fra arrangementet kommer seinere)

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 − three =