Best i byen – Rosa sløyfe-aksjonen 2018

Best i byen - Rosa sløyfe-aksjonen 2018

I hele oktober har landets Circle K-stasjoner samlet inn penger for Rosa sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen og Brystkreftforeningen. Circle K Rundtom i Drammen samlet inn mest penger i Drammen.

Årets Rosa sløyfe-aksjon hos Circle K samlet inn 4,75 millioner kroner til brystkreftsaken, noe som er ny rekord. Til sammen samlet Circle K stasjonene i Drammen inn 126.680.- kroner, der Circle K Rundtom topper med 50.120.- kroner.

Nye mål

I fjor samlet stasjonen inn over 20.000 kroner og de satte seg som mål i år å doble dette. Noe de med god innsats greide med glans.
– Dette var veldig hyggelig og jeg må takke våre engasjerte ansatte og ikke minst kundene våre. Vi har mange faste kunder og mange har blitt spurt flere ganger om de vil støtte Rosa sløyfe, noe de har tatt veldig sporty, sier daglig leder på Circle K Rundtom Fredrik Alexandersen.

Circle K Rundtom var stasjonen i Drammen som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen 2018
Til forskning

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning.
– Kreft er noe vi alle har et forhold til, for alle kjenner noen som har eller hatt kreft. Og for oss her på Circle K Rundtom er vi veldig glade for å kunne bidra til kreftforskningen, sier en fornøyd stasjonsleder.

Stort engasjement

Aksjonsleder Marit Sophie Egge i Kreftforeningen er imponert over resultatet og det sosiale engasjementet til Circle K.
– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er svært viktig for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier Marit Sophie Egge.

I Drammen ble også gangbrua Ypsilon farget Rosa i anledning aksjonen.
Stolt Norgessjef

Årets Rosa sløyfe-aksjon gikk til inntekt for forskning på senskader knyttet til brystkreft. Circle Ks kunder har støttet årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp, vann i rosa flaske samt rosa spylervæske.
– Jeg er utrolig stolt og imponert over at det har kommet inn så mye til Rosa sløyfe. Nok en gang er kundene våre en av de virkelig store bidragsyterne i kampen mot brystkreft. Og så er det en helt utrolig innsats fra de som jobber på stasjonene våre, sier Norgessjef Christoffer Sundby i Circle K.

Gode selgere på Circle K Rundtom fra v. Fredrik Tolleshaug, Fredrik Alexandersen og Remi Adrian Antonsen Foto Jan Arne Dammen.
Resultater Drammen

Circle K Rundtom: Kr 50.120
Circle K Bragernes: kr 25.130
Circle K Rosenkrantzgata: kr 22 245
Circle K Strømsø: kr 14.695
Circlek K Konnerud: kr 14.490

Kreftforeningen Rosa sløyfe

Cirkel K

Av Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 − 10 =