Willy Gustavsen hedret av NHF

Willy Gustavsen hedret av NHF

Willy Gustavsen fra Krokstadelva er blitt tildelt Norges Handikapforbunds hederstegn i sølv. Prisen ble delt ut på lagets medlemsmøte i mai.

Willy har vært medlem i Arbeidsmiljøskaddes Landsforening i Buskerud (A.L.F. Buskerud) siden 2003 og er lagets muntrasjonsråd og vært lagets revisor siden 2010.

Jan Arne Dammen deler ut på prisen på vegne av regionstyret i NHF Oslofjord Vest til Willy Gustavsen. Foto Sigurd Olavsbråten
Samlingspunkt

Willy med svartkjelen er lagets samlingspunkt på turer og aktiviteter. Hyggen rundt kaffebålet er utrolig samlingsskapende og et viktig ledd i lagets likemannsarbeid. Bålkaffen som hadde 10 årsjubileum i fjor, er blitt et begrep og bålet er blitt fyrt opp der vi har hatt våre høsttreff. Til og med midt i Lübeck ble kaffen servert fra svartkjelen, og det var nok mange som lurte på oss da. Likedan kan en bålkaffe langs elvebredden en helt vanlig onsdag gjøre en grå hverdag veldig mye lysere.

De som er med oss for første gang føler nok at de virkelig blir tatt inn i varmen rundt bålet. Foto Jan Arne Dammen

Sammen med kona Rigmor, som dessverre gikk bort i 2014, lagde han også premier til våre uhøytidelige konkurranser. Og premieutdelingene ispedd gode historier var noe som satte latterdøra på vidt gap. Willy og svartkjelen er noe alle i A.L.F. Buskerud setter stor pris på!

I statuttene heter det:

NHFs hedersnål er innstiftet som et uttrykk for den anerkjennelse forbundet ønsker å gi til enkeltpersoner i eller utenfor egen organisasjon som etter langvarig tjeneste eller på ekstraordinær måte har bidratt til å fremme funksjonshemmedes interesser i samsvar med NHFs formål og prinsipper.

A.L.F. Buskerud
A.L.F på Facebook

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × five =