Fornøyde og lykkelige jenter i fjellet!

Fornøyde og lykkelige jenter i fjellet!

Tre av “Bøkebyens” spreke jenter gjorde “valdriser” av seg denne uken.  I løpet av fire hektiske dager gjorde Hege Paulsen, Lise Merete Eftedal og Anne Magnhild Sundet unna høyde- og kilometer i fleng.

Fire-fem timer kjøring fra badestrender og sommervarme i Vestfold, fikk de oppleve noe av det fineste fjellheimen kan by på.

Solnedgang fra toppen av Rundemellen 1345 moh. i Øystre-Slidre, Besseggen fra Memurubu til Gjendesheim i Vågå i perfekt turvær, ettermiddagstur til Gravolskampen ved Vinstervatn og Bukkehåmaren 2010 moh., som “kremen” på kaka. Der er utsikt nesten så en kan miste pusten av og en perfekt avslutningstur for de tre.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × one =