Tubfrim har hele 1.3 millioner å dele ut

Tubfrim har hele 1.3 millioner å dele ut

Tubfrim har hver vår i over 90 år delt ut Tubfrim-midler til gode tiltak for barn og unge i Norge. Våren 2020 ble første gang at dette ikke skjedde.
– Årsaken var ikke mangel på midler, men rett og slett at alle flotte tiltak som skulle få støtte, ikke kunne gjennomføres pga smittevernreglene i forbindelse med den pågående pandemien. Det ble derfor bestemt at midlene skulle overføres til året 2021, skriver daglig leder Kåre Myro i en pressemelding.

Brukte frimerker og kort

Inntektene får Tubfrim ved å samle inn brukte frimerker, prospektkort og telekort. Dette videreselger Tufrim til frimerkehandlere, privatpersoner og samlere i Norge og mange andre land.
– Sammen med midler til bekjempelse av tuberkulose, har TUBFRIM derfor gleden av å kunne dele ut rekordstore kr 1.300.000, – i året 2021, sier Kåre Myro og legger til at søknadsfristen er 15. mars, og søknadene vil bli behandlet våren 2021.

Det er viktigere enn noen gang å ta vare på frimerker og sende de til TUBFRIM, Postboks 1, 3541 Nesbyen. Har du bare 5 frimerker tar vi gjerne imot disse også. Den største konkurrenten for TUBFRIM er SØPPELKASSEN Foto Jan Arne Dammen

Les også TUBFRIM fyller 90 år

Av Jan Arne Dammen

Kontakt TUBFRIM

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × 2 =