Her blir det kalvedans.

Her blir det kalvedans.

På gården til Malene Enger og Agnar Bakken (bildet over) i Skrautvål, utvides drifta. -Da trengs det større fjøs.

Grunnarbeidene er unnagjort og nå begynner moroa med å sette opp, forteller Agnar Bakken. -Totalt 300 m2 skal skjøtes på det gamle fjøset, slik at vi kan produsere flere kilo storfekjøtt her fra fjellbygda.

Besetningen beiter og hindrer tilgroing i landskapet ved stølen om sommeren og vinterstid fores de med lokalprodusert grovfor. Totalt vil det være god plass til ca. 100 små og store fe, når bygget står ferdig til høsten.

Det er RF Bygg og Mur A/S som gjør betongarbeidet på nybygget.  Betongkarene var «raske som smeder», slik at jobben ble unnagjort før betongen begynte å stivne i solskinnet og sommervinden.  Fra venstre på bildet over: Agnar Bakken, Stein Erik Røang, Steinar Røang og Odd Marius Fjeld.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine + 11 =