Sommervandring 2021 i Nord-Aurdal

Sommervandring 2021 i Nord-Aurdal

Tekst: Nord-Aurdal kommune

Sommervandring 2021

Mandag 21.juni starter vi opp med årets sommervandring. Bli med ut på tur, og sikre deg årets krus!Komplette beskrivelser over alle turmålene, kart og poengskjema finner du her. (PDF, 4 MB)

Forenkla brosjyre med poengskjema finner du her. (PDF, 196 kB)

Årets sommervandring består av 10 turmål rundt om i kommunen. Du henter poeng på hver tur du går, og du kan gå flere turer til samme turmål om du ønsker dette. For å få årets krus må du minimum gå 5 ulike turmål, og samle til sammen minst 220 poeng. Barn under 12 år trenger kun 150 poeng. Trillemålene passer for folk med barnevogn, sykkel, el.rullestol, ulike funksjonsnedsettelser osv, og her må du samle 150 poeng for å få krus.

På grunn av koronasituasjonen vil det i år ikke være turkasser med bøker å skrive seg inn i, i stedet vil det i enden av hvert turmål stå en kode, som du registrerer inn i skårskjemaet. For deltakere i trillemålskonkurransen, vil koden stå på eget kodeskjema et stykke opp mot turmålet (avhenger av hvor langt det er fremkommelig). Dette er ikke den samme koden som står på toppen (for deltakere i den ordinære konkurransen). På noen av turene er det fine trilletur-alternativer i nærheten av starttavla. I disse tilfellene vil trillemåls-koden stå på selve starttavla. Se beskrivelsene av turene for mer informasjon. Vi oppfordrer alle til å følge generelle smittevernregler;

  • Hold god avstand, ha god håndhygiene, ta minst mulig på skilt osv.

Sommervandringa starter mandag 21.juni og varer fram til 17.oktober (til og med høstferien – uke 41). De som har tilstrekkelig med poeng og leverer inn det utfylte skårskjemaet til kommunen innen 1.november, vil få årets sommervandringskrus sponset av Nord-Aurdal kommune. Det vil bli annonsert på kommunens hjemmeside når krusene kan hentes. Barn under 16 år som oppnår tilstrekkelig poengsum, er med i en egen premietrekning.

Ivrige turentusiaster har bidratt stort med å få til årets sommervandring; en stor takk til dere!

Sommervandringa i Nord-Aurdal er nå inne i sitt tiende år. Turene er geografisk spredd utover hele kommunen, noe som gir en fin anledning både for fastboende og hytteturister å bli bedre kjent i Nord-Aurdal, og den vakre naturen kommunen vår har å by på. Å gå på tur i flott natur er noe av det beste du kan gjøre for helsa. Bli med du også!

Vi vil gjerne ha foto fra turene du går. Kanskje det kan pryde årets kopp? Foto sendes: kristi.westerbo@nord-aurdal.kommune.no

 

Håper å se dere alle ute på tur!

Med vennlig hilsen Nord-Aurdal kommune

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × one =