Høsten har kommet for fullt i fjellet og vinteren har allerede begynt å feste seg på topper og tinder.
Stor fotoserie i bunn av artikkelen.
Artikkelen fra Bessheim er produsert med støtte fra REEN og Gjendebåten
Effektiv og lønnsom avfallshåndtering.
Det resulterte i fullt hus og to bordsetninger med gjester fra både fjern og nær 2. oktober.
Bjørn Ekerbakke sin kokkekunst og fagkunnskap er viden kjent og av ypperste merke. Det fikk gjestene virkelig oppleve avslutningskvelden for sommeren 2021. Kokker og lærlinger hadde laget til kortreist reinsdyr, fisk, fugl og bær i alle varianter og som smakte «himmelskt». Kari Lund, resten av personalet og solide lokale fjellfolk, sørget for at samtlige gjester stortrivdes og fikk den servicen som er så unik for Bessheim Fjellstue.
Espen Garcia de Presno har jobbet i 8 år på Bessheim. 2 år som lærling og 6 år som kokk. Nå går ferden ut i verden og til «norges kosligste by». Der er det restauranten «To rom kjøkken» som blir «matkunstnerens» nye arbeidsplass.
Snødekket kryper nedover. Bukkehåmaren har fått hvitt teppe, mens Knutshø fortsatt er bar.
Full fyr i bålpanna, som tok imot gjestene på Bessheim. Den kortreist fjellbjørk skapte stemning i høstmørket.
Bjørn Ekerbakke har gjester fra fjern og nær på Bessheim. Mette og Bjørn Rodal fra Helgeroa har som tradisjon å besøke Bessheim sammen med gode venner.
Fullt hus og reserverte border. Vider følger fotos av noe av all den gode maten som ble servert.
Reinsdyrkjøtt fra Vågå Tamrein i alle varianter på bordet.