Stolte Natteravner

Stolte Natteravner

Over hele landet, kommer voksne folk frivillig ut på kveldstid i gule vester. De bidrar til tryggere og bedre lokalsamfunn for oss alle.

Natteravner på bildet over fra venstre: Kai Arild Wangen, Nils Lindelien Skjerstein og Odd Bjørn Nereng. 

Effektiv og lønnsom avfallshåndtering.

I Øystre-Slidre kommune i Valdres er det ofte området mellom Heggenes sentrum og til rundt ungdomshuset Gapahuken, som får besøk på kveldstid. -Stort sett så går det veldig stille og rolig for seg, og vi har all grunn til å være stolte av den flotte ungdommen vi har her i fjellkomunen, forteller Odd Bjørn Nereng.

Fra natteravner.no: –Natteravning handler om å være til stede for barn og unge når de ferdes ute på kveld- og nattestid, ta ansvar og vise medmenneskelig omsorg. Når voksne er til stede der ungdommer ferdes virker det forebyggende og dempende på uønskede hendelser.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

thirteen + three =