Tom Arne Stryken fra Åssiden IF – Årets ildsjel i Viken

Tom Arne Stryken fra Åssiden IF - Årets ildsjel i Viken

Tom Arne Stryken i Åssiden Idrettsforening i Viken fylke, er én av totalt 11 fylkesvinnere som kjemper om den gjeve prisen Årets ildsjel. I november ble han overrasket av Kjetil André Åmot i idrettshallen på Åssiden. Prisen deles ut på Idrettsgallaen i Trondheim 8. januar og sendes direkte på NRK 1, skriver Idrettsforbundet i en pressemelding.

Stryken omtales som en fantastisk og uvurderlig ressurs for Åssiden Idrettsforening, men også for hele Åssiden bydel

Se video av overraskelsen her

Ja-mennesket

Tom Arne Stryken er en fantastisk og uvurderlig ressurs for Åssiden Idrettsforening, men også for hele Åssiden bydel. Stryken er et ja-menneske, og han har et helt spesielt engasjement for å jobbe med, og tilrettelegge for, god aktivitet, samtidig som han gjør det lille ekstra hver gang. Tom sitt hoved engasjement er fotball. Han har selv spilt fotball og vokste opp som keeper i Åssiden IF. Etter endt karriere gikk Tom over til å bidra som trener i klubben. De seneste årene har han hatt flere verv parallelt.

Tom er en uvurderlig ressurs for hel bydelen. Foto Karl Filip Singdahlsen
Sørger for gode forhold

Stryken sørger for at det er full kontroll på utstyret i Fotballgruppa, samtidig har han bidratt som lagleder rundt klubbens A-lag damer. Hver lørdag har han, det siste året, stilt opp på klubbens lavterskel- og åpne Blå Hvit tilbud som er ekstra trening lørdag morgen for de som måtte ønske. Etter at kommunen har bygget en helt ny innendørs kunstgressbane, har Tom også tatt ansvar for vedlikehold av den banen. To ganger i uken står han opp grytidlig for å børste banen, slik at elever på skolen får gode forhold på dagtid, og klubbens lag på ettermiddag og kveld.

En rørt og stolt Tom Arne Stryken med diplom og blomster. Foto Karl Filip Singdahlsen
Natteravn

Tom er en svært nevenyttig kar. Det er noe klubben også har nytt godt av gjentatte ganger. Han har bidratt i oppussing av nytt kjøkken på klubbhuset, malt i flere timer på ny oppsatt tribune, og vært med på å bygge innbytterbenker. Han sier generelt ja når han får spørsmål om han kan gi en hånd på andre sine prosjekter. Hans engasjement utenfor klubben er også imponerende. Et par ganger i året er han rundt på skolene med brukt utstyr som de kan benytte til sine aktiviteter. Tom har også tatt et stort ansvar for natteravnordningen i bydelen. Dette er en ordning i samarbeid med Åssiden IF og FAU på skolene. Tom Stryken er en mann som er stolt av klubben, og klubben er også stolt av han, skriver juryen i sin begrunnelse.

Juryen består av:

Kjetil André Aamodt, Marit Bjørgen, Olaf Tufte, Aida Dahlen, Are Strandli, Heidi Støre, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Silje Norendal og Berit Kjøll.

En rørt og stolt Tom Arne Stryken sammen med Kjetil André Åmot Foto Karl Filip Singdahlsen
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × two =