Ettervirkning. -Kun kontant!

Ettervirkning. -Kun kontant!

Uværet 19. november la tusenvis av m3 med skog flatt i Valdres. Strøm og mobildekning var det også flere som var uten i dagesvis. Spesielt helt sør i dalføret og på grensa mot Ringerike var det voldsomme krefter i sving.

Ettervirkningene er fortsatt meget merkbare for næringsdrivende og andre i Nes i Ådal. Synne Fossbråten (bildet over) ved YX 7 eleven stasjonen der, kan kun ta i mot kontant betaling  når dekningen stadig fortsatt forsvinner . Hun forteller at helt siden uværet herjet for snart 2 mndr. siden har det vært til og fra med både strøm og dekningsforhold for betalingsløsninger og mobiltelefoni. Heldigvis gikk det fint i jula, men nå er det stadig vi detter ut og må forklare kundene at «cash is king» her.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × 1 =