God ost fra treskolandet i landhandelen.

God ost fra treskolandet i landhandelen.

All ære til kortreist og lokalprodusert mat, men de kan lage mat «litt sør på jordet» også.

Kulinariske reiser og turer til fjerne strøk har det blitt lite av de siste to årene pga. koronaen. Syden- og helgeturer ut i Europa har vært «no go» for folk flest.  For å få en smak av den store verden er det da er det artig å kunne stikke innom spesialbutikker og kjøpe smaker fra andre land. Fagernes Landhandel er en slik butikk med et velsmakende sortiment av både lokalproduserte og importerte matvarer.

Italia er et av favoritt landene til innehaver Eivind Dølerud (til høyre på bildet over). Rigmor Tveit Orderdalen (til venstre på bildet over) har solid erfaring med råvarer og gode smaker i kokkeyrket. Et av de nyeste ankomne «utenlandsproduktene» er Massdam-ost ( nederlandsk uttale: [ˈmaːsdɑm] ) er en nederlandsk ost og den er laget av kumelk. Fargerik skorpe og  full av store smakfulle huller gjør den til en velsmakende og ny smaksopplevelse på brødskiva.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − 2 =