-Hvorfor dra til by’n, når en kan handle her på bygdetunet ditt og mitt?

-Hvorfor dra til by'n, når en kan handle her på bygdetunet ditt og mitt?

-Vi etablerer oss der folk er og bor, forteller eierne av foretaket bak det nye VITUS apoteket på Søndersrødtunet ved Helgeroa. De har også 7 andre apoteker i Østlandsområdet i sin portefølje. Derfor var raske til å svare ja da de fikk  muligheten til å etablere seg lengst sør i Larvik kommune. Her er det er tusenvis av deltidsbeboere i hytter og på camping i sommerhalvåret og det er stadig tilflytting til nye boliger. -Viktig er det også at vi har funnet både erfarent og dyktig personale til apoteket her, avslutter de praten.

Det er Cathrine Lundstrøm (bildet over) er farmasøyt og daglig leder i VITUS på Søndersrødtunet. Hun bor og er oppvokst i Helgeroa og har arbeidserfaring fra VITUS kjeden fra før. Hun kom fra nettapoteket Farmasiet, før hun nå startet som daglig leder. Apoteket i 1. etg. på Søndersrødtunet samarbeider også med legesenteret «vegg-i-vegg». Totalt blir det tre faste stillinger pluss ekstra hjelp i sommersesongen i apoteket på «stedet der folk møtes».

VITUS Helgeroa vil ha åpningstider 9-18 på hverdager og 10-16 på lørdager. 35190700 / helgeroa@vitusapotek.no

 

-Hvorfor dra til by’n, når en kan handle her på bygdetunet ditt og mitt, sier Dag Arild Bakken (bildet). Han driver MENY butikken på Søndersrøtunet og feiret nyåpningen med minst to kakestykker!

Bildet: Liv Randi og Jan Erik Guldal i prat med kjøpmann Bakken

Sangen om Søndersrøtunet i videoen under.

Foto:Rune A. Karlsen

Tekst: Roy Myrland

https://www.rodekors.no/stott-arbeidet/gi-en-gave/nodhjelp-til-ukraina/bedriftsgave-ukraina/
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five − five =