Konfirmanter i Skrautvål kyrkje Kristihimmelfart dag

Konfirmanter i Skrautvål kyrkje Kristihimmelfart dag

Konfirmasjon i Skrautvål kyrkje 26. mai.

Sogneprest Kristine Inderhaug hadde en fullsatt kirke og forventningsfulle, men samtidig litt alvorspregede konfirmanter, å preke til. Foran fra venstre på bildet over: Kristi Ranheim, Matilde Vidme Skattebo, Elvira Næss Salvesen, Anette Voldhaug. Bak fra Venstre: Andreas Bakkene Myhre, Patrick Svanheld Østgård, Vemund Thon Hovrud, Sander Quezada Thon og sogneprest Kristine Inderhaug.

 

Fra Skrautvål sokneråd deltok fra venstre foran under konfirmasjonsgudstjenesten: Ellen BirgiteBrenna, Bodil Ulstølen, Aud Irene Lyseng. Bak fra venstre: Kirketjener Martin Myrland Skrautvol, Rolf Rogstad og leder av soknerådet og klokker Håvard Meisdalshagen.

Monica Korsli Solberg var organist og prekenteksten denne Kristihimmelfart dagen var fra Joh 17, 1-5. Se og hør den i videoen under:

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × one =