Trollrock har solgt billetter for 5 500 000,- og er snart utsolgt.

Trollrock har solgt billetter for 5 500 000,- og er snart utsolgt.

Trollrock er arragneres 28. – 30. juli på Beitostølen og det er få billetter igjen.

Hele «Trollrockfamilen» er alle glade og klare til å arranger fest og moro på stadion i fjellandsbyen i tre dager siste helgen i juli. Aller gladest er nok festivalsjef Trond Rogne (bildet over) som allerede uka før første tone spilles på festivalen, er i mål økonomimk. -Vi har solgt enormt med billettter og i dag bikket vi salg for over 5 500 000,- (Femmillioner og femhundretusen) Det tikker fortsatt inn meldinger om billettkjøp til den 10. Trollrock festivalen, men vi nærmer oss snart utsolgt nå, forteller Trond Rogne til nettavisa Langsveien.no.

Se og hør intervjuet med Trond Rogne om festivalen og kjernen i festivalen, som er Trollrockfamilien i videoen under.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seven − two =