Hundrevis av unge på skiskolen til Odd-Bjørn

Hundrevis av unge på skiskolen til Odd-Bjørn

Odd-Bjørn Hjelmeset skiskole på Beitostølen ble arrangert første gang i 2008 og har i år også solid deltagelse.

Rad en fra v: Ida Hjelmeset, Eirik Osvik, Fredrik Fodstad, Magnus Olsen, Jonas Aalberg Rad to fra v: Sara Ekern , Astrid Bakke, Oda Aanestad, Vilde Veslegaard, Marthe Johanne Hjelmeset, Kaja Loennecken Rad tre fra v: Eskil Hov, Julie Aas , Eivind Sætre , Petter Aarland, Andreas Bergsland, Ole Conrad Burud, Jørgen Lippert
Rad en fra v: Ida Hjelmeset, Eirik Osvik, Fredrik Fodstad, Magnus Olsen, Jonas Aalberg
Rad to fra v: Sara Ekern , Astrid Bakke, Oda Aanestad, Vilde Veslegaard, Marthe Johanne Hjelmeset, Kaja Loennecken
Rad tre fra v: Eskil Hov, Julie Aas , Eivind Sætre , Petter Aarland, Andreas Bergsland, Ole Conrad Burud, Jørgen Lippert

Instruktørene (bildet over) har full jobb med å rettlede og legge til rette under perioden skiskolen varer. De gir deltagerne instruksjon og trening i bl.a. rulleski i begge stilarter,styrke, intervalløkter, spenst,hurtighet. løpeturer,myrfotball og fjellturer. I år er det noe under 400 deltagere fra hele landet, og i alderen fra 10 år og oppover forteller Odd-Bjørn Hjelmeset.

Elisabeth og Odd-Bjørn Hjelmeset
Elisabeth og Odd-Bjørn Hjelmeset

-Spesielt morro er det at over 20 unge valdriser er med her på Beitostølen og at det på tross av pandemi er overraskende mange 10-13 åringer med, sier Elisabeth Hjelmeset. Skiskolen varer i 5 dager og avsluttes med et «beinhardt» terrengløp i traseen der worldcupløperne skal gå om ca 3 mndr.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × five =