Nøye vurdert før du får se.

Nøye vurdert før du får se.

Sidsel Offergård (bildet) er leder i Jotun Fotoklubb. Hun og resten av klubben åpner sin fotoutstilling på Fagernes Kjøpesenter 1.oktober.

Den aktive klubben, som ofte er å se på fellesturer rundt omkring i Valdres, består av ca 30 medlemmer. Leder Sidsel Offergård i Jotun Fotoklubb, forteller at bildene som vises er analysert og vurdert på et av deres månedlige møter i Fagernesområdet. Foruten fotoprat og vurdering av egne bilder er det også opplæring og foredrag i klubben. Interne og eksterne resurser deler da sin kunskap og erfaringer med medlemmene.

Bildene som vises på Jotun Fotoklubb sin utstilling, er spesielt utvalgt av fotografene der.

Først har fotografene valgt et av sine beste bilder, før medlemmen i klubben fikk vurdere om de er gode nok til å få representere på utstillingen 31.09-8.10. på FK senteret. Åpningen er kl 12.00 lørdag 1. oktober med kultursjef i Nord-Aurdal kommune, Renate Remme Øverseth.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 + ten =