Er med og betaler for moroa.

Er med og betaler for moroa.

Skirenn med internasjonale deltagere er sirkus! Og, som i stort sett alle andre sirkus, enten det er i telt, løype eller bakke, er det noen som betaler «artistene». Carl Erik Brathlie fra Horten (bildet over) er ansatt i et av firmaene som sponser det norske langrennslandslaget.

Se video her:

World Cup Sirkuset i langrenn, hopp og alpinter et kjent begrep. De store prestasjonene som leveres i de «sirkusverdene», er resultat av mange års innsats og jobbing. I sesongåpningen for langrenn på Beitostølen, ble denne sesongens landslag stort sett «plukket ut» for videre deltagelse i worldcupen.

Et av firmaene som gjennom flere år har bidratt til at norsk langrenn har kunnet levere i verdenstoppen, er Bilia. Derfor var flere biler godt synlig under sesongåpningen på Beitostølen, både på TV og ellers i fjell-landsbyen. Bilia hadde også med seg mange ansatte, som både demonstrerte biler og minglet med langrennstjernene. Carl Erik Bratlie i videoen er fra Horten. Han var en av de som bidrog til den vellykkede sponsorhelgen øverst i Valdres, via sin jobb i bilfifirmaet.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 4 =