Hver uke er et mareritt for Ingunn.

Hver uke er et mareritt for Ingunn.

Åpent brev til statsminister Jonas Gahr Støre og olje- og energiminister Terje Aasland ang. strømstøtteordningen

Leserbrev fra Ingunn Grande.
Hei!
Det haster med strømstøtte. Vi fryser fortsatt, som folkeregistrerte innbyggere i såkalte «fritidsboliger» uten strømstøtte. Det er helseskadelig og risikofylt for hus, vannrør og avløp å ikke ha råd til forsvarlig varme. Mange av oss har brukt opp mesteparten av vinterens vedforsyning, har tette avløp og har 4-doble strømregninger selv om vi sparer mye mer enn det som er bra for hus, rør og helse.
Stortinget har enstemmig vedtatt å tette utilsiktede hull i strømstøtteordningen, men vi har enda ikke fått noen løsning.
Vi må få etterbetalt det vi har betalt for mye siden folk fikk strømstøtte fra 1.12.2021, fordi vi har lånt penger for å klare skyhøye strømregninger og brukt opp veden vi hadde. Høye renter på økte lån til strømregningene, blir en tilleggsbyrde, som vi ikke kan klare i 2023.
Nå må Jonas Gahr Støre og regjeringen skjære gjennom og rydde opp i en uholdbar, urimelig og dypt urettferdig situasjon som rammer folk, hus og helse hardt.
Å nekte folk å bo i fullverdige «fritids»boliger på grunn av dårlige utdaterte reguleringer og kommunale planer, er uforsvarlig areal- og ressursforvaltning, mens vi er midt oppe i en global natur- og klimakrise.
Ta grep, vis handlekraft og gi alle husholdninger strømstøtte NÅ, Jonas!
Gode nyttårsønsker fra
Ingunn Grande,
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty + six =