Iskrigere i Valdres.

Iskrigere i Valdres.
Hockeygutta går i taklinger og gjør finter i 15 blå.
Bildet over fra venstre foran: Erik Brendelien, Harald Hagaseth, Pelle Hedlund, William Preuch, John Magnus Sandberg, Morris Bischof, Marin Myrvold, Geir ‘Myrvold og Lars Halden. Bak fra venstre står: Raymond Steinseth, Tor Bårnes , Nils Arne Scheie og Anders Hagaseth.

Fagernes IL sin hockeygruppe har spillere fra hele Valdres. Friskuser fra innerst i Beito til langt ned i Begnadalen, pluss tre hallinger, møtes to ganger i uka i parken i bygdebyen. Der trenes det på banen i Parken som utenom trenigskvelden er åpen for alle.

 Det er nemlig slik at ishockeyen på Fagernes ikke er med i noe serie eller turneringsspil, men kun for idrettsglede og fysisk fostring av hockeygutta som er mellom 22 og 60 år.
Pelle Hedlund er 60 år og jobber i Skistar i Hemsedal. Han pendler til Fagernes to kvelder i uka for å dyrke sin lidenskap. -Jeg spiller også hockey i Hemsedal, ishockeyen har vært «lykka i livet» siden jeg vokste opp med den i Gävle.  – Det å få spille med de trivelige guttene her er vannvittig moro og pendlingen er vel verdt det, avslutter han praten før han igjen hiver seg over vantet for å «krige» videre på stålisen.

Ønsker du å være med hockeygutta på isener det mer info her

Det er alltid en eller to spillere som får hvile på benken og bytten går raskt når de hiver seg over vantet.Pucken skal sitte i en av firkantene i duken som dekker målet, for at det skal gi poeng.

 

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 + 6 =