Aksel Lund Svindal på tur med «grepa gode valdriser».

Aksel Lund Svindal på tur med "grepa gode valdriser".

Brødrene Atle og Bjørnar Hovi på Beitostølen er to av dalførets mest positive og fremoverlente karer. Begge stortrives på nedoverski og Beitostølen er deres domene. Nylig åpnet de to ny expressheisen og i den forbindelse besøker de denne helgen worldcupsirkuset i alpin i Kitzbühel, for å hente ideer og løsinger som skal komme skigjestene i Valdres tilgode.

Bakfra på bildet over: Aksel Lund Svindal, Bjørnar Hovi, Bjørn Svindal og Atle Hovi.

I Kitzbühel er også skilegende og «Mesterenes Mester» Aksel Lund Svindal og hans far Bjørn Svindal denne helgen. Bjørn var for noen år siden en  «grepa god valdris» da han jobbet som skiinstruktør for Atle og Bjørnar’s far Steinar. Når så Atle Hovi fortsetter å være toppalpinist hver eneste påske, ved å kokurrere mot resortgjesten, hadde han og Aksel også mye å snakke om.

Skulle du fortsatt være i tvil. Det kommer til å bli gode historier, topp stemning og mye moro på valdresbordene i Kitzbühel denne helgen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × four =