-Veldig positivt krasjkurs i Valdres.

-Veldig positivt krasjkurs i Valdres.

Truls Vasvik (Ap) er medlem av stortingets helse og omsorgskomite og 7. mars var han på Valdres Lokalmedisinske senter (VLMS), etter tidligere på dagen å ha besøkt Beitostølen Helesportsenter og Helsetunet i Øystre Slidre.

Fra venstre på bildet over: Vebjørn Johansen, kommunalsjef helse og omsorg. Solrun Fransen, virksomhetsleder. Truls Vasvik (Ap), stortingsrepresentant. Jan Stundal, fung. leder av Nord-Aurdal Arbeiderparti og Stine Tomter, tillitsvalgt ved VLMS og spesialsjukepleier.

Vasvik ble tatt vel i mot alle stededene og både ansatte, administrasjon og politikere fikk god tid til å prate med helsepolitikeren, som ville fremheve VLMS overfor andre kommuner som søker løsninger.

Det var nettavisa Langsveien.no som var vertskap og guide gjennom dalføret. Stortingsrepresentanten og medlemmet i Nordisk Råd fra Vestfold oppsummerte dagen i videoen over med at den hadde vært «et veldig positivt krasjkurs (intensivkurs) i Valdres».

 

 

Solrun Fransen og Stine Tomter viste og fortalte til Truls Vasvik som tok seg god tid til å se og høre om hva VLMS bestod av og hvilke behov de dekker (se hjemmeside her)

 

Visjonen til VLMS er: Friskere i Valdres og verdigrunnlaget er: Framtidsretta – Nært og Trygt
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × 4 =