Suksess med påskerute til Flye!

Suksess med påskerute til Flye!

I påsken har Valdres og Beitostølen vært populære destinasjoner for skiturister, og Jotunheimen og Valdresruten Busselskap (JVB) har opprettet en ny bussrute fra Beitostølen til Gjendesheim. Hovedmålet for de fleste passasjerene er skiløypa til Beitostølen Løypeforening, som går fra toppen av Valdresflye og ned til Vinstervatn. Bussene stopper også på Bygdin og tilbyr enkel transport tilbake til Beitostølen. Daglig leder Helge Kvame i JVB forteller at bussruta har vært en suksess så langt i påska, og ved billetter kan forhåndskjøpes på Norway Express for å forenkle turplanleggingen for de reisende.

Bildet over: JVB-sjåfør Olav Isaksen sjekker QR-koder istedenfor å selge billetter til bussturen, og skifolket har virkelig benyttet seg av tilbudet så langt i påska.

For de som ikke vil gå de 2,7 milene på ski til Beitostølen er det også mulig å få «aka» med tilbake. Alt i alt gir denne bussruten en enkel og praktisk transportløsning for skiturister som ønsker å utforske Valdres-området og Jotunheimen på en mer effektiv måte.

2 meter dyp snø på Valdresflye 7. april 2023.

Klar for tur med Rasletind lneisende bak.

Grei tur.
Full fart på Bygdin Høifjellshotell

Valdres industrigulvHos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.abrahamsenSøndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.VERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.Vaset SkiheiserTakstkontoret ValdresValdres BrønnboringHageland GjennestadSnekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.GrobakkenValdresbilTrollrock 27.-29.juli på Beitostølen.Valdres utleiesenterFram Reinlagembsebu bilGjendesporten betoGrønolen FjellgardHovli autoKampenes
 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 + 18 =