Fantastisk stemning på «afterski fun» hos Beitostølen barcrafts Lodge 900 på Beitostølen.

Fantastisk stemning på "afterski fun" hos Beitostølen barcrafts Lodge 900 på Beitostølen.

Rekordene står for fall denne påska i fjellandsbyen. Rekord mange besøkende, rekorder i omsetning og ikke minst, rekord mye snø.

Beitostølen, som er starten på Jotunheimen for den som kommer sørfra, er et vinterland med fantastiske alpinbakker og milevis med langrennsløyper. Når det kommer til afterski, er det ikke noe sted som Pål Advords Lodge 900 der.

Bildet over: Pål Andvord (til venstre) har en av landets dyktigste til å holde stemningen oppe på after-ski. «DJ Groendahl» /Tor Grøndahl (til høyre) pumper ut rytmer fra miksebordet sitt som holder trykket oppe og terrassen full med glade mennesker.

Etter lange dager i bakker og løyper drar skiløpere og snowboardere ofte til Lodge 900 for litt velfortjent moro med dundrende rytmer og voksne drikker i flasker og glass. -Både på terrassen og innendørs  har det vært stappfullt hver dag i påska og folk stortrives med høy musikk, gode venner og godt gammeldags påskevær her på Beitostølen, forteller Pål Andvord til nettavisa Langsveien.no.

Foruten unik god «partystemning» serveres det også god mat på Lodge 900. Kokkene serverer mange solide retter for å tilfredsstille sultne skiløpere inne i restauranten der.

Med sin uslåelige beliggenhet, fantastiske atmosfære og deilig mat og drikke, er det ikke rart hvorfor Lodge 900 har blitt en favoritt blant besøkende på Beitostølen på rekordtid. Det gir det lille ekstra og du kjenner virkelig gleden og moroa bobler i kroppen etter en time eller to med «afterski fun» der.

s

 

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 + seventeen =