I Valdres er det herlige folk, nydelig natur og flotte dialekt!

I Valdres er det herlige folk, nydelig natur og flotte dialekt!

Mållaga er med og sikrar at Valdres sin kultur- og historiearv vert ført vidare.

VERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.abrahamsenKampenesHos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.ValdresbilValdres BrønnboringVaset SkiheiserHovli autoSøndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.sporten betoGrønolen FjellgardSnekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.GjendeGrobakkenHageland GjennestadTakstkontoret ValdresValdres industrigulvFram ReinlagValdres utleiesenterembTrollrock 27.-29.juli på Beitostølen.
 

I påsken valfartar tusenvis av tilreisande til Valdres, og fastbuande er glade for å kunne vise fram det vakre området sitt. For mange er dialekten og nynorsk ein viktig del av deira identitet og kultur, og det er her Valdres mållag og Kvitvella forlag kjem inn i biletet.

Valdres mållag, representert av Aud Søyland og Bjørn Karsrud, hadde ein bokstand på Amfi Valdres i påska og selde bøker på nynorsk og dialekt. Desse bøkene er ein flott måte å lære meir om regionen og dens kultur for både besøkande og fastbuande. Valdres mållag eig Kvitvella Forlag og jobbar for å bevare og utvikle nynorsk og dialekt, som er ein viktig del av Valdres sin kulturarv.

Kvitvella Forlag gir ut bøker på dialekt og nynorsk frå heile landet, men med spesiell interesse for Valdres. Deira visjon er å bringe nynorsk og dialekt til eit større publikum, og bøkene dei er ein flott måte å lære meir om språket og kulturen i regionen. Valdres mållag og Kvitvella forlag spelar begge ei viktig rolle i å bevare og vidareføre nynorsk og dialekt som ein del av Valdres sin identitet og kultur.

Enten du besøker bokstanden på Amfi Valdres eller nettbutikken til forlaget, er det en flott stad å lære mer om dette fascinerende området og dets rike språklege og kulturelle arv. Bøkene frå Valdres mållag og Kvitvella forlag er ein flott måte å utforske Valdres si kultur og historie på, og eit viktig bidrag til å sikre at denne arven vert ført vidare til framtida.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − 2 =