Hyttemessen er nå.

Hyttemessen er nå.

Hyttehelg på Hellerudsletta.

Bildet over fra venstre: Kvelden før kvelden. Guro Hovelsrud Odden, Gudny Berge, Irene Goflebakke og Kim Bøland rigger VYRK sin stand på Hyttemessen 2023.

Valdres blir sterkt representert på Hyttemessen 2023 14.-16. april. Ca. 10 bedrifter fra dalføret vil da vise hva de og dalføret kan tilby til hyttekjøpere. Hyttemessen på Hellerudsletta har i flere år vært en av de viktigste arenaene for kunder som ønsker å kjøpe eller lære om produkter og tjenester i hyttemarkedet. Bedrifter tilbyr hyttetomter, hyttemodeller, interiør, energiløsninger, ulike tekniske installeringer og aktuelle tjenester for hyttefolk de tre dagene utstillingen varer.

Daglig leder Henrik Skattebo i firmaet Byggmester Ranheim A/S.

Henrik Skattebo (bildet over) er daglig leder for Byggmester Ranheim A/S. Han og gode kollegaer i det tradisjonsrike firmaet er på Hyttemessen 2023. De tilbyr kunder som vil bygge sitt eget sted i Valdres, bygg- og snekkertjenester utført av lokale håndverkere med solid erfaring. For de som ønsker tjenester innen blikkenslagerfaget tilbyr Byggmester Ranheim A/S det også fra eget verksted.

Hyttemessen har vært en viktig salgskanal for VYRK i flere år. Bedriftens tilbud av behandlet treverk til både inne- og utendørs bruk, er populært blant både de som som skal rehabiliter den gamle fritidsboligen og de som skal bygge ny hytte.

Tomtene og hytten som tilbys av Vaset Skiheiser Hyttegrend er ikke på hyttemessa, men kan sees her eller om du tar deg en tur opp på Vaset i Vestre Slidre kommune.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 5 =