Med kamera og linse høyt til fjells.

Med kamera og linse høyt til fjells.

 Svein Andre Svensli Rudi (bildet over), en naturfotograf fra Skammestein i Øystre Slidre, er kjent for sine vakre fotografier av Jotunheimen og fjelltoppene i området. Hans bilder fanger ofte stille vann og majestetiske fjelltopper, og viser naturens skjønnhet på en unik måte.

Gjennom å jobbe med naturfoto i over 10 år har Rudi perfeksjonert sin teknikk og evne til å forevige øyeblikkene som gjør Jotunheimen så spesiell. Han har laget kalendere med sine bilder fra området, og har også holdt salgsutstillinger hvor hans kunstverk har vært tilgjengelig for publikum. Noen av Rudis favorittsteder å fotografere er Gjende, Leirungsdalen, Besshøe og Valdresflye. -Disse stedene gir muligheten til å fange Jotunheimen fra ulike vinkler og belysninger, og skape bilder som gir en følelse av fred og ro, sier han til nettavisa www.langsveien.no.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 − seven =